28 Ekim 2013

Çekiliş kazandım ki ben :)

Merhaba,

Geçen ay size http://gamzekendimce.blogspot.com/2013/09/cekilis-mumluk-ve-mum-dekupajahsap.html bu blogtaki çekilişten bahsetmiştim .. ve tahmin etmediğim bir şekilde çekilişi ben kazandım :) Gamze arkadaşım hiç vakit kaybetmeden bana hediyelerini gönderdi .. Kendisine yeniden teşekkür eder ve bir de kendi fotoğrafladığım hediyelerimi sizlerle paylaşmak isterim :)

Hepsini kendi elleriyle hazırlamış .. Ellerine sağlık diyorum :)

Mis gibi kokan lavanta dolgulu magnetlerim :)


Mutfak kapı süsümle uyum sağlayan cupcake bardak altlıklarım..


Salonumun pembe dekoruna çok uyumlu olan mumlarım ..



Ayrıca güzel bir hafta sonu geçirdik biz eşimle :) Minik bir tatil yaptık.. Eğer sizinde fırsatınız olursa Muğla-Akyaka ve Dalyan'a gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim .. Oradan kalan hatıra bir kaç fotoğraf ..

Akyaka'dan bir görüntü ..


Kaldığımız otelin bahçesinden minik, şirin bir kare ..


Dalyan'daki kısa turumuzdan ..


Bu da bir Dalyan hatırası magnet :)


Vee gördüğümde bende gülümseme oluşturan anahtarlığım :) Böyle şeyleri gözümün önünde tutmayı severim :)


Bol fotoğraflı bir post oldu sanırım :) Görüşmek üzere ..

21 Ekim 2013

Mutfağımın da bir süsü var artık :)

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir bayram tatilinin ardından, bu sabah herkes zorlanmıştır diye düşünüyorum .. Tatil boyunca geç uyanmaya alıştığımızdan, sabah çok zor uyandık biz :) Umarım herkes güzel bir tatil geçirmiştir :)

Keçeler favorim olmakla birlikte, pek çok hobi denemesi içindeyim ve biliyorum ki, bu durumda olan tek kişi ben değilim :) Takip ettiğim blog arkadaşlarımda da gördüğüm kadarıyla, herkes ucundan da olsa bir çok hobi merakının içinde ..

Bayramın 4. günü arkadaşlarımla gezerken D&R'dan aldığım aşağıda gördüğünüz bu iki dergi, beni hafta sonu boyunca iyi oyaladı :) İçlerinde çok güzel projeler var .. Bir çoğu yapılacaklar listeme girdi bile .. Mesela şu kanaviçe dergisinden bir çalışma yapmak istiyorum .. Ancak, nerede nasıl kullanacağıma dair bir fikrim yok şuan .. O yüzden bir başlangıç yapamadım açıkçası ..

Eğer aranızda kanaviçe yani çarpı işi yapan arkadaşlarım varsa, bana fikir verebilirler mi? Çerçeve olarak mı, yastık olarak mı yada benim hiç aklıma gelmeyen çok farklı bir çalışmada mı kullandınız?



Ayrıca bugün, tatilden önce başladığım ve dün (tatilin son günü) bitirdiğim çalışmamı paylaşmak istiyorum .. Sıcak sıcak :) Kendi mutfağımın kapısı için keçelerden yaptım yine ..


Yeniden görüşmek üzere :)

11 Ekim 2013

Bebek için Saç Bandı

Yeniden Merhaba,

Bu aralar hem Kpss çalışmalarıma hem de malum bayram temizliğine yoğunlaşmış bulunmaktayım .. Hobilerime pek zaman ayıramadığım içinde üzgünüm ..

Size yazmadığım dönem de çok cici 3 adet saç bandı hazırladım .. Siparişi veren anne önce 1, sonra 2, sonra da 3'e çıkarttı siparişini :) Ve işte o şekerler sizinle ..

Annemiz pembe çiçek istemediğini söyledi, "mavili olsun, benim kızım farklı olsun" dedi :) Çiçekler birbirine çok birleşik duruyor .. Ancak bebeğin başına takıldığında, lastikleri genişleyeceğinden, çiçekler uygun bir aralıkta ayrılıyor birbirinden ..



Bir de dev bir çiçek istedi .. Bunun renklerini bana bıraktığı için, bende en azından bandanası pembe olsun diye, pembe yaptım :)


Eeee tabi bir de kalpli baykuş yaptım :) Onsuz olmazdı .. Baykuşumuz dolgulu, dev bir baykuş oldu ... Tabi ki istenilen boyutlarda kesilebilir ve bir buz dolabı magneti olarak da kullanılabilir.
















Paketlendi, instagramda yayınlandı ve anneye teslim edildi :)


Hoş'ça kalın ..

1 Ekim 2013

Çiçekli Kalemliğim

Merhaba herkese,

Bu senemi Kpss' ye adadım .. Bu sevimsiz sınavı daha sempatik hale getirmek için çabalarım olacak sanırım bu kış .. Mesela çalışma masamda yerini alan, aşağıda gördüğünüz bu şirin kalemlik gibi ..

Değerlendirmeyi severim, atmayı sevmem demiş miydim :) Geçen hafta bir kısmını yaptığım ve dün tamamladığım, kalemliğimi yayınlıyorum bugün ..

Kavanozu ponpon fırça yardımıyla beyaza boyadım, üzerine peçete uyguladım .. Keçeden mavi bir şerit geçtim ve tatlı bir fiyonkla tamamladım kalemliğimi :)


Birde hafta sonu aramıza, yani baykuş ailesine, katılan kırmızı baykuş küpelerim sizinle şimdi :) Baykuşları severim, küpeleri daha çok severim, ikisi bir arada olunca da asla dayanamam :)


Gitmeden bir de aile fotoğrafı alalım :)



Teşekkürler :)