6 Aralık 2013

Bir haberim var :)

Herkese merhaba,

Bir haber verip gideceğim bugün :)

Geçenlerde hazırladığım (aşağıda gördüğünüz) mutfak önlüğü, 8 Aralık Pazar günü saat 12.15'te Kanal D'de yayınlanan "Mutfağım" isimli programa çıkacak .. İki adet hazırlamıştım fakat sunucu kız çok minyon olduğu için önlük ona olmamış :) Filiz Hanım kullanmış .. Çok heyecanlıyım gerçekten :)

Mutlu hafta sonları..


4 Aralık 2013

Görüşmeyeli ..

Merhaba herkese,

Blogta çok sık paylaşımlar yapmadığımın farkındayım .. Daha çok instagram kullanıyorum (her iki hesabımı da) .. Blogta da paylaşım yapmak istiyorum fakat şu bilgisayarı açtığımda kapatasım gelmiyor :) Eeee sınav hazırlığı içinde olduğum bir dönemde olduğum içinde bu durumda bana faydalı olmuyor .. Yazmayalı neler yapmışım bir bakalım ..

Öncelikle bu cupcake temalı mutfak kapı süslerim pek sevildi :) Duvar süsü yada arkasına yapıştırılan bir mıgnatısla buzdolabı süsü olarakta kullanılabilir bence ..



Sonrasında Çınar Eymen bebek için, 35 adet Mickey Mouse temalı 1 yaş doğum günü hediyelerini hazırladım (dolgulu-magnet)..


Çınar Eymen'in annesine bir de minik sürpriz hediye hazırladım .. Çok mutlu olduğunu söyledi :) Gelin-damat temalı harf magnetler ..


Şimdilik bu kadarını paylaşayım .. Çok uzun postlardan ben hoşlanmıyorum .. Belki sizlerinde arasında hoşlanmayanlar vardır ;) 

Mutlu kalın ..