18 Eylül 2013

Sol Yanıma Hoşgeldin

Merhaba,

Biraz ara vermişim gibi görünsem de aklım hep blogta paylaşmak istediklerimde :)

Dün sabah eşim geldi. Evimizin neşesi, huzurum geldi .. 5 ay 5 gün süren askerlik bitti ve biz yeniden mutlu günlerimize kavuştuk .. Bu duruma henüz alışamadığımı farkediyorum .. Yani yokluğunu kabullenmem zor olmuştu .. Sanırım varlığına alışmam ondan çok daha kolay olacak :)

"Bugünlerimize şükürler olsun" .. gittiği günden beri söylediğim şey buydu .. En azından ne zaman geleceğini biliyorum.. En azından artık gidecekti, nereye gidecek, nasıl olacak endişelerim yoktu .. Gitmişti .. Geriye sadece yokluğunu kabullenmek kalmıştı. "Alışmak" kelimesini hiç kullanmadım .. Onun yokluğuna niye alışayım ki .. Kabullenmem gerekiyordu .. Acıyla, sancıyla, ağlamakla, güçlü olmaya çalışmakla geçen 5 ay 5 günü bitirdim .. Şimdi ise inşallah mutlu ve huzurlu günler bizimle olacak :)

Allah bir daha ayrılık vermesin ..

Eşime minik bir sürpriz yapayım dedim, öyle kuru kuruya hoşgeldin demeyeyim .. Ama uzun saatler sürecek bir çalışma da yapamazdım, buna vaktim yoktu .. Şöyle cici bir duvar yazısı hazırladım :) Hem kısa sürdü hem de güzel oldu diye düşünüyorum ..

Ve fotoğraflar ..

 * Pasta altlığı kullandım .. Fotoğrafta uhu var, uhuyla yapıştırmayı düşünüyordum ama fiyonklar uhuyla yapışmadı :) bandı çift taraflı yapıp o şekilde yapıştırdım.

                                




12 yorum :

  1. :) çok güzel bir karşılama olmuş..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler neşe bilgin :)

    YanıtlaSil
  3. harika olmuşlar Allah ayırmasın bende 15 ay bekledim evli olsaydım heralde kafayı yerdim diye düşündüm bian

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler :) yok kafayı yemiyorsun da, çok şeyler kaybediyorsun canından :( çok şükür bitti.. şimdi her şey yolunda :)

    YanıtlaSil
  5. canım çok güzel bir karşılama olmuş , allah bir daha ayrılık vermesin birdaha birbinizden uzağa düşmeyin inşalllah

    YanıtlaSil
  6. aah inşallah :)bu son ayrılık olsun.. çok teşekkürler ..

    YanıtlaSil
  7. sevgiler iyi kalpli baykusa:))))))

    YanıtlaSil
  8. Tesekkurler Cihan'in bahcesine :) :)

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar gözünüz aydın öncelikle ,ALLAH sizleri birbirinize bağışlasın ,ne kadar güzel ve sıcak bir karşılama olmuş ellerinize sağlık ,sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler suzan hobi, insallah Allah bir daha ayirmasin :)

    YanıtlaSil