22 Ocak 2014

DIY'lar bitmesin ..

Günlerdir içimde bir sıkıntı.. Üzerimde anlatılmaz yorgunluk .. Kocaman bir boşluk var sanki .. Neyin boşluğu olduğunu bilemediğimden neyle dolduracağımı da bilemiyorum.. "Kainat boşluk kabul etmez" derim hep.. İçimdeki o boşluğa yorgunluk ve bitkinlik geldi oturdu..

Ya da şöyle bir durum içindeyim: Bu sene Kpss'ye hazırlanmanın vermiş olduğu sorumluluk, endişe, merak, korku, tedirginlik vb. duygular içerisindeyim.. Bunlarla da iç dünyamda savaşıyorum .. İşimi bırakmadan önce, sınavı kazanıp atanma hedefim olmadan, daha mı enerji doluydum ne?

Neyse .. Öz eleştirilerimi kenara bırakarak ve depresif hallerimin geçici olduğunu ümit ederek size son yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum..

Çarpı işi çerçevemi bitirdim. Aslında bitireli bir hayli oldu fakat burada sizlerle paylaşmadım.. Dün kendime kırtasiyeden bir "deco home" yapıştırıcı aldım.. Duvarımda da yerini bulacak.. Salonuma mı yoksa antreye mi yapıştırsam diye çok düşündüm .. Ama tek başına kocaman salon duvarında komik duracağına karar vererek antreye yapıştırmaya karar verdim :) Hem kuş yuvası evimize girer girmez bu çerçeveyi görmek hoşuma gidecek :)


Bir de değerlendirme çalışmam var.. İlk evlendiğim zamanlarda evime tebriğe gelen insanlar bir çok hediye getirdi.. Çoğu zaman kimin ne getirdiğini farkedemiyor insan o kalabalıkta .. O sıralarda, yine kimin getirdiğini bilmediğim bir cam demlik gelmiş.. Aylarca kullanmadım, kullanmalıyım diye düşündüğüm bir ortamda olmadı sanırım .. Desenlerinin de hoşuma gitmemesi sebebiyle (turuncu rengi sevmemem de bunda etkili olmuş olabilir), bu demliği ne yapabilirim diye düşünürken Pinterest'te gördüğüm bir fotoğraf kafamda uçuşan fikirlere sebep oldu :) Ve sonuç ..


Ayrıntılı anlatmama gerek yok sanırım, neler yaptığım açık :) evde kalan azıcık örgü iplerimi de değerlendirmiş oldum :) Aslında çubukların ponponlarla birleştiği noktada beyaz kurdelalarla fiyonklarda yaptım ama fotoğrafta çıkmamış malesef.. En azından burada söylemiş olayım :)


Yeni yerindeki konumunu da fotoğrafladım tabi :)

Hoşça Kalın ..

13 yorum :

  1. yolunuz açık olsun kpss için:)
    ancak demliğin başına gelenler şahane olmuş,10 numara

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Havva Hanım :) Demlik böyle daha güzel oldu bence de <3

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş İlkay, bayıldım. o ponponlardan yapmayı da bilmiyorum.
    Bir de dün kayınvalidem eve gelince, ondan öğrenmeye çalıştım çarpı işini. Annemin yanına gitmeyi bekleyemedim. İnşallah ben de böyle güzellikler yapabilirim.
    Elini kalbine koy ve "her şey güzel olacak" de.
    Çarpıtılmış düşüncelerini tespit et.
    Umarım kalbin sükun bulur.
    Sevgiler canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende çok güzel çarpı işleri yapacaksın canım ..
      Teşekkür ederim ..
      Evet herşeyin güzel olacağına inanmak istiyorum.. Umarım hayallerim hayatım olur ..

      Sil
  4. Çarpı işi harika olmuş ellerinize saglık.Bana da beklerim:)

    YanıtlaSil
  5. ponponlu cicine bayıldım bende deneyeceğim teşekkürler fikir için canım :)

    http://merwiii.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Hepimizin evinde kalmış yünlerimiz vardır.Ne kadar da can sıkıcı olur onlar.Ponponlarla oluşturduğunuz süs çok ama çok yaratıcı olmuş.Ellerinize sağlık :))
    http://ruyacafem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel DIY projeler ellerinize sağlık evet DIY'ler hiç bitmesin :) Umarım en kısa zamanda yeni fikirlerle burada olursunuz, takipteyim. Sizi de blog'uma beklerim DIY projeler için.

    YanıtlaSil
  9. Demliğin dönüşümü gerçekten inanılmaz. Çok harika olmuş. Ellerinize sağlık. ^^ Aslında zaman ayırabilse uğraşabilse insan bu tip çalışmalar ile canlanabilecek kim bilir neler var evlerimizde.
    http://cafecik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar :)
    Çok güzel şeyler yapıyorsunuz çok beğendim :)
    Sizi ekledim bende sayfama beklerim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil