21 Ekim 2013

Mutfağımın da bir süsü var artık :)

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir bayram tatilinin ardından, bu sabah herkes zorlanmıştır diye düşünüyorum .. Tatil boyunca geç uyanmaya alıştığımızdan, sabah çok zor uyandık biz :) Umarım herkes güzel bir tatil geçirmiştir :)

Keçeler favorim olmakla birlikte, pek çok hobi denemesi içindeyim ve biliyorum ki, bu durumda olan tek kişi ben değilim :) Takip ettiğim blog arkadaşlarımda da gördüğüm kadarıyla, herkes ucundan da olsa bir çok hobi merakının içinde ..

Bayramın 4. günü arkadaşlarımla gezerken D&R'dan aldığım aşağıda gördüğünüz bu iki dergi, beni hafta sonu boyunca iyi oyaladı :) İçlerinde çok güzel projeler var .. Bir çoğu yapılacaklar listeme girdi bile .. Mesela şu kanaviçe dergisinden bir çalışma yapmak istiyorum .. Ancak, nerede nasıl kullanacağıma dair bir fikrim yok şuan .. O yüzden bir başlangıç yapamadım açıkçası ..

Eğer aranızda kanaviçe yani çarpı işi yapan arkadaşlarım varsa, bana fikir verebilirler mi? Çerçeve olarak mı, yastık olarak mı yada benim hiç aklıma gelmeyen çok farklı bir çalışmada mı kullandınız?



Ayrıca bugün, tatilden önce başladığım ve dün (tatilin son günü) bitirdiğim çalışmamı paylaşmak istiyorum .. Sıcak sıcak :) Kendi mutfağımın kapısı için keçelerden yaptım yine ..


Yeniden görüşmek üzere :)

5 yorum :

  1. çok cici olmuş süsün, bayıldım :)
    çarpı işi sanırım ilgimi çekmeyen nadir hobilerden biri, zor geliyor ne hikmetse. o sebepten bilgim yok.
    sevgiler canım ♥

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler tatlım :) bakalım diğer arkadaşlar bana yardımcı olabilecekler mi..

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı olmuş güle güle kullan :) takibindeyim bende beklerim http://nihalcee.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. çok şeker buldum sizi,takipteyim
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş olmuş güle güle kullanın :)))
    http://ruyacafem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil